Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Friends 41413 Herní boxík: Mia a její léto

LEGO Friends 41413 Herní boxík: Mia a její léto

262  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Zabavte děti na dlouhých, letních a nezáživných cestách herním boxíkem s Miou od LEGO® Friends (41413). Uvnitř barevného pouzdra se ukrývá kousek pláže a stánek s párky v rohlíku. Jedná se o skvělý dárek ke každé příležitosti pro děti, které mají rády jídlo, hraní a kompaktní hračky.

\n

Krabička plná pokladů\nVeškeré prvky obsažené v této letém inspirované stavebnici jsou odnímatelné, takže si děti můžou užívat kreativního hraní bez hranic. Dílky lze k boxíku i připojit, čímž si zajistíte bezstarostnou zábavu na cestách – už žádné ztracené kostky! Boxík je možné rozdělit na dvě části, takže děti mohou sdílet zábavu s kamarády.

\n

Chuť vyzkoušet více\nPokud si děti tuto sadu zamilují, mohou získat i další boxíky ze sběratelské série. Každý obsahuje tajemné zvířátko náhodné barvy – sledujte, jak děti s napětím zjišťují, jaký tvor se ukrývá uvnitř. Sadu s minipanenkou je možné spojit s dalšími herními boxíky a vytvářet tak zajímavé tvary. Vezměte děti na výlet do městečka Heartlake, kde se jim dostane vřelého přivítání a kde najdou přátele, se kterými se ztotožní.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016618990
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..