Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Friends 41420 Adventní kalendář LEGO® Friends

LEGO Friends 41420 Adventní kalendář LEGO® Friends

677  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Zpříjemněte si nekonečné čekání na Vánoce s adventním kalendářem od LEGO® Friends (41420). Každé políčko děti překvapí novým sestavitelným modelem. Kalendář je plný roztomilých vánočních postav, které spadají do tří tematických částí: Emmin pokojíček, Santova dílna a zimní království. Děti s každým políčkem prožijí část vzrušujícího vánočního příběhu.

\n

Ke hraní i na výstavku\nDěti si mohou modely, mezi kterými najdou také LEGO Friends minipanenky paní Santa Clausové a 2 elfů, vystavit v pokojíčku nebo si s nimi hrát a vytvářet vlastní kreativní příběhy. Sada obsahuje také celou řadu akčních prvků, včetně zábavného katapultu na sněhové koule nebo skateboard.

\n

24 vánočních chvilek s LEGO Friends\nDíky srozumitelnému návodu je sestavení modelů hračka. Děti starší 6 let si s nimi poradí raz dva a do hraní se tak budou moci pustit bez zbytečného čekání. Vezměte děti na výlet do městečka Heartlake, kde se aktuálně všichni připravují na šťastné oslavy Vánoc

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016616743
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..