Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO City 60280 Hasičské auto s žebříkem

LEGO City 60280 Hasičské auto s žebříkem
10 %

390  Kč 434 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Stavebnice Hasičské auto s žebříkem (60280) od LEGO® City je opravdovou lahůdkou pro děti, které zbožňují akční modely. Součástí je kultovní hasičské auto s vysouvacím žebříkem, a k tomu navíc vodní hydrant a stohovatelné LEGO plameny pro ještě větší požár! Jakmile se na scéně objeví minifigurky hasiče a Freyi McCloudové z LEGO City TV, je vše připraveno na nekončící akci ze seriálu LEGO City Dobrodružství.

\n

Skvělá stavebnice pro děti\nTato sada od 4 let obsahuje jednoduchý tištěný návod a částečně sestavený základ, který malým dětem pomůže pustit se směle do díla. A díky bezplatné aplikaci s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety získají děti přístup i k interaktivním pokynům Instructions PLUS, s jejichž pomocí zvládne model sestavit každý!

\n

Kreativní svět LEGO City\nStavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016911534
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..