Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Technic 42116 Smykový nakladač

LEGO Technic 42116 Smykový nakladač
23 %

229  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Pokud hledáte dárek pro děti, které milují velké stroje ze staveniště, tento Smykový nakladač (42116) od LEGO® Technic je určitě na dlouho zaměstná! Holky a kluci od 7 let si při stavění nakladače užijí spoustu legrace – a tím veškerá zábava teprve začátek! Jakmile jej dostaví, vydají se na nikdy nekončící dobrodružství, na kterém otestují veškeré realistické prvky svého parádního stroje. Funkční lopata, kabina řidiče, ovládací panel, bezpečnostní klec a přední a zadní světla poskytnou dětem vše, co potřebují pro hodiny kreativního hraní.

\n

Model 2 v 1\nJakmile se děti budou cítit na novou výzvu, můžou model přestavět na hot rod. Díky návodu Instructions PLUS bude snadné začít. Tento digitální návod na stavění, který je k dispozici v bezplatné aplikaci s LEGO návody na stavění, nabízí nástroje pro přiblížení a otáčení modelu a také průhledový režim, takže děti model zvládnou hravě sestavit.

\n

Vzrušující stavebnice\nŘada LEGO Technic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016889215
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..