Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D®

LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D®
9 %

425  Kč 466 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Inspirujte mladé fandy show Monster Jam® k sestavení vlastního monster trucku se sadou Max-D® 42119 od LEGO® Technic. Díky natahovací funkci si kluci i holky budou moct přehrávat odvážné kousky, které znají z Monster Jam arény. Model 2 v 1 se pyšní spoustou parádních prvků a funkcí, takže je k nerozeznání od skutečného vozu. Nechybí autentické grafické provedení, barvy, hroty a pohyblivá vlajka.

\n

2 modely v 1 sadě zaručí dvakrát více legrace!\nTato stavebnice na motivy monster trucků nabízí dvě stavitelské výzvy v jedné sadě. Děti mohou svůj model monster trucku Max-D přestavět na čtyřkolku pro ještě více vzrušujících dobrodružství. V bezplatné aplikaci s LEGO návody ke stavění navíc najdete návod Instructions PLUS. Tento interaktivní pomocník vám usnadní stavění díky nástrojům pro přibližování a otáčení modelu.

\n

Učení hrou\nStavebnice LEGO Technic mladým LEGO fanouškům nabízí skvělý úvod do světa techniky a mechaniky. Když si děti hrají s do detailu propracovanými modely inspirovanými skutečnými vozidly, naučí se spoustu zajímavých věcí.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016890631
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..