Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO DOTS 41918 Náramky dobrodružství

LEGO DOTS 41918 Náramky dobrodružství
15 %

153  Kč 180 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Spousta kreativních možností pro malé fanoušky umění a ručních prací s touto sadou Náramky dobrodružství (41918) od LEGO® DOTS z limitované edice! Tato stavebnice na vlastnoruční výrobu roztomilých a jednoduchých náramků dětem umožňuje navrhovat vlastní doplňky společně s nejlepšími kamarády. Mohou si je kdykoli přetvořit, jak jen budou chtít.

\n

Perfektní náramky pro každého\nTato stavebnice na výrobu náramků přátelství obsahuje 2 jednořadé, nastavitelné pásky v oranžové a tyrkysové barvě, které obepnou větší i menší zápěstí. Součástí sady je 32 barevných a speciálních zdobených dílků v moderním, městském stylu. Kluci a holky se mohou při zdobení náramků inspirovat přiloženými nápady, nebo přijít s vlastními návrhy.

\n

Doplňky pro děti, které milují kreativní zábavu\nVýhodou tohoto projektu je, že si děti mohou zdobit své náramky podle vlastního vkusu a sdílet je s kamarády. Kromě toho je zde možnost inspirovat se návrhy jejich kamarádů, a přesto dodat vlastním náramkům nádech jedinečnosti. Tato sada představuje vhodný dárek k Vánocům, jiným svátkům nebo jakékoli příležitosti.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016668612
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..