Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Technic 42117 Závodní letadlo

LEGO Technic 42117 Závodní letadlo
18 %

217  Kč 264 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Prožijte vzrušující kaskadérské lety se závodním letadlem od LEGO® Technic (42117). Tato stavebnice pro holky a kluky od 7 let je propracovaná do nejmenších detailů. Nechybí vrtule, která se točí při pohybu letadla, a otevírací kryty motoru. Poutavé modrozelené a oranžové provedení doplňuje potisk sponzorů jako u skutečných letadel. Skvělý dárek pro každou příležitost!

\n

Model 2 v 1\nStavebnici lze přestavět na proudový letoun, takže si malí piloti užijí dvakrát větší porci zábavy. Návod Instructions PLUS pomůže začít se stavěním. Tento interaktivní průvodce, který je dostupný v rámci aplikace s LEGO® návody na stavění, nabízí nástroje pro přibližování a otáčení modelů, a navíc průhledový režim, aby děti mohly stavět bez pomoci.

\n

Hodiny tvořivého hraní\nSvět LEGO Technic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu. Modely vozidel této řady vypadají a fungují stejně jako jejich skutečné protějšky, takže představují skvělý úvod do světa techniky a mechaniky.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016890914
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..