Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Disney Princess 43189 Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství

LEGO Disney Princess 43189 Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství
30 %

359  Kč 512 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Nápaditá sada Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství (43189) od LEGO® | Disney dětem umožní přehrát si scény a příběhy z Disney filmu Ledové království 2. Stavebnice obsahuje přizpůsobitelnou otevírací knihu a arch se samolepkami pro dozdobení. Nechybí ani tištěný návod a digitální pokyny Instructions PLUS. S pomocí aplikace s LEGO návody si děti mohou model přibližovat, otáčet a vizualizovat. Díky těmto pomůckám se i menší stavitelé budou moci cítit jako opravdoví mistři… paráda!

\n

Zábava na cestách\nPřenosná sada dětem přináší spoustu zábavy. Mohou si s ní hrát buď samostatně, nebo společně s ostatními LEGO | Disney sadami. Je doslova nabitá funkcemi a inspirativními prvky.

\n

Oblíbené postavy a vzrušující scény\nKreativní sada od LEGO | Disney dětem nabízí možnost hrát si se 3 mikropanenkami – včetně Iduny a Elsy ve 2 verzích – a s LEGO figurkami Olafa, Nokka a zemního obra. Knížka představuje skvělý dárek pro hodné děti.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016909159
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..