Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 25.04
PPL Čtvrtek 25.04
Osobní odběr Pátek 26.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Duplo 10955 Vláček se zvířátky

LEGO Duplo 10955 Vláček se zvířátky

549  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Všechny děti milují zvířátka, že? Dopřejte proto svému dítěti skvělou možnost, jak vstoupit do zvířecí říše s LEGO® DUPLO® stavebnicí Můj první vláček se zvířátky (10955).

\n

Posouvací model se zvířecím průvodem\nSe slonem, tygrem, žirafou a pandou se malí milovníci zvířat rozhodně nebudou nudit. Mohou stavět a přestavovat model, měnit řazení vagónů a umisťovat do vláčku zvířata a vršit je na sebe. Přitom rozvíjejí jemnou motoriku a zkoumají magický svět kreativního hraní. Inovativní funkce, mezi něž patří i pohyblivý krk žirafy, přispívají k ještě zábavnějšímu zážitku z této edukační sady. Stavitelské kartičky s předlohami modelů ve skutečné velikosti dětem umožňují pokládat během stavění kostky přímo na obrázky. Pro ještě větší porci zábavy mohou děti vláček propojit s ostatními DUPLO modely na kolečkách.

\n

Tvořivé vzdělávací stavebnice\nLEGO DUPLO pro děti otevírají předškolákům svět neomezeného hraní, sebevyjadřování a zábavného učení. Stavebnice řady DUPLO umožňují rodičům a dětem společně prožívat vzácné vývojové milníky během hraní.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016911121
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..