Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Disney Princess 43191 Arielina slavnostní loď

LEGO Disney Princess 43191 Arielina slavnostní loď

917  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Pomozte malým dětem rozvíjet stavitelské dovednosti s touto LEGO® | Disney sadou od 4 let Arielina slavnostní loď (43191). Součástí je loď, molo a scéna pod vodou, a k tomu navíc tištěný návod na stavění a digitální pokyny Instructions PLUS! Díky aplikaci s LEGO návody se i menší stavitelé budou cítit jako opravdoví mistři… paráda!

\n

Naučte se stavět\nTato sada od 4 let je navržena pro začínající stavitele a nabízí řadu poutavých detailů a postav, které malým dětem poskytnou úžasný zážitek. Každý sáček uvnitř krabice obsahuje hotový model. Loď je vybavena částečně sestavenou základnou, díky níž se děti mohou do stavění vrhnout co nejrychleji!

\n

Skvělá zábava pro celou rodinu\nDěti i dospělí se mohou připojit k Disney princezně Ariel a jejím přátelům na svatební oslavě. Sady od 4 let představují parádní způsob, jak se dospělí mohou pobavit společně s dětmi – ať už jsou to dlouholetí LEGO fanoušci, nebo nováčci ve světě LEGO kostek.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016909944
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..