Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Star Wars 75295 Mikrostíhačka Millennium Falcon™

LEGO Star Wars 75295 Mikrostíhačka Millennium Falcon™

282  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Překvapte svého potomka modelem Mikrostíhačka Millennium Falcon (75295) od LEGO® Star Wars™. Tento úžasný model vycházející z kultovního designu klasické trilogie Star Wars nabízí 2 vystřelovače a sedadlo pro LEGO minifigurku. Součástí sady je také LEGO minifigurka Hana Sola s blasterovou pistolí, takže si děti mohou každý den přehrávat dobrodružství s tímto povstaleckým hrdinou.

\n

Snadné stavění\nK dispozici je podrobný návod, takže i nováčci ve světě LEGO sad budou moci stavět bez cizí pomoci. Model lze výborně zkombinovat se sadou Mikrobojovníci AT-AT™ vs. tauntaun (75298) pro ještě akčnější bitvy.

\n

Vesmír LEGO Star Wars\nSpolečnost LEGO Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z vesmíru Star Wars. LEGO Star Wars je nyní její vůbec nejúspěšnější řadou zahrnující spoustu stavebnic, které poslouží jako prvotřídní dárky pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016912654
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..