Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO DOTS 41910 Náramky zmrzlinového přátelství

LEGO DOTS 41910 Náramky zmrzlinového přátelství
9 %

154  Kč 169 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Kreativita čeká! Kluci a holky se zájmem o vlastnoruční výrobu doplňků si určitě zamilují tuto limitovanou edici od LEGO® DOTS, jejíž součástí je sada Náramky zmrzlinového přátelství (41910). Tato sada na vlastnoruční výrobu náramků dětem dává možnost navrhovat doplňky společně s kamarády a následně jejich vzhled upravovat, jak se jim jen zachce.

\n

Oslnivý náramek s obrázkem zmrzliny\nTato sada na výrobu náramků obsahuje 2 nastavitelné náramky v pastelově žluté a růžové barvě, které obepnou velká i malá zápěstí. Sada obsahuje 32 dílků, včetně růžově třpytivých zdobítek a parádních dílků s potiskem v podobě zmrzliny. Kluci a holky se mohou při zdobení náramků inspirovat přiloženými nápady, nebo přijít s vlastními návrhy.

\n

V sáčku na vás čeká kreativní zábava, kterou můžete sdílet s ostatními\nTato kreativní stavebnice dětem nabízí možnost vyrobit si náramky ve vlastním stylu a podělit se o ně s přáteli. Lze je kombinovat s návrhy kamarádů, případně si vymýšlet vlastní vzory – s těmito náramky je možné cokoli! Tato sada představuje skvělý dárek k Vánocům, narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016667561
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..