Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů

LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů
6 %

1272  Kč 1 358 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů (60282) od LEGO® City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. Děti se mohou těšit na celou řadu postav z LEGO City TV, včetně Boba, Feldman a robota jménem Toastie, který z vodního děla vystřeluje dílky znázorňující vodu. Přeneste svého malého hrdinu přímo do děje seriálu LEGO City Dobrodružství, kde bude mít děj pod palcem!

\n

Ideální stavebnice pro děti od 5 let\nV krabici této LEGO City sady najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se děti rychle stanou opravdovými mistry!

\n

Kreativní hraní pro děti\nPožárnické sady od LEGO City otevírají bránu do světa plného zábavy, kde se dobře daří kreativitě. Samozřejmostí jsou budovy s rozličnými funkcemi, realistická vozidla a sympatické postavy inspirující k nápaditému přehrávání scénářů z reálného života.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016911558
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..