Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Friends 41665 Stephanie a její kočičí boxík

LEGO Friends 41665 Stephanie a její kočičí boxík

300  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Podpořte u dětí lásku ke zvířatům dárkem v podobě Stephaniina boxíku (41665) od LEGO® Friends. Uvnitř této přenosné stavebnice čeká na kluky a holky LEGO Friends minipanenka Stephanie a její kočka v 1 ze 4 různých barev.

\n

Boxík pro malé pečovatele\nDopřejte malým dětem pořádnou porci zábavy a příležitost starat se o koťátko, jako by bylo jejich vlastní. Ať se pokusí zabránit mu vylézt na strom a dotírat na ptáčka a raději ho zaženou zpět na škrabadlo, kde může dovádět. Boxíky LEGO Friends jsou ideálním společníkem na cestu.Všechny dílky lze připevnit ke dnu přenosné krabice, takže se již žádné dílky nepoztrácejí! Po návratu domů se bude tento narozeninový dárek pro děti skvěle vyjímat na výstavce díky rozkošným ouškům a ostatním kočičím rysům.

\n

Spousta zábavy s kamarády\nUmožněte malým dětem oddat se jejich vášni s pomocí kamarádek LEGO Friends.Populární stavebnice z městečka Heartlake nabízejí realistické funkce, rozkošná zvířátka a dobře známé postavy, v nichž děti zahlédnou samy sebe.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016915464
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..