Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Harry Potter 76383 Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů

LEGO Harry Potter 76383 Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů
10 %

638  Kč 713 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Model bradavické učebny Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů (76383) od LEGO® Harry Potter™ je ukrytý uvnitř speciální knihy. Stačí knihu otevřít a děti se octnou v učebně lektvarů profesora Snapea.

\n

Přenosný model učebny lektvarů\nMagická stavebnice doslova překypuje funkcemi a doplňky, které inspirují ke kreativnímu hraní. Některé jsou vestavěné, například poličky, a některé naopak volně umístěné, jako třeba nábytek a tabule, které lze vyndat a zvětšit tak prostor na hraní. Tuto uhrančivou sadu s Harry Potterem lze kombinovat i s ostatními ve sbírce. Každá z nich děti přenese do jiné bradavické učebny a vyznačuje se jedinečnou barvou a motivem. Jednotlivé stavebnice této řady lze propojit a vytvořit 360stupňové herní prostředí Bradavic.

\n

Magické hračky zažehnou jiskru dětské fantazie\nPokud hledáte parádní dárek pro fanoušky Harryho Pottera, rozhodněte se pro rozsáhlou řadu stavebnic LEGO Harry Potter. Nabízí totiž fascinující modely, které nadchnou všechny malé čarodějky a kouzelníky.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016912944
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..