Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Star Wars 75299 Potíže na planetě Tatooine™

LEGO Star Wars 75299 Potíže na planetě Tatooine™

846  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Stavebnice Potíže na planetě Tatooine™ (75299) od LEGO® Star Wars™ dává dětem možnost spojit síly s Mandalorianem a tuskenským nájezdníkem, se kterými prožijí řadu napínavých pouštních misí. Součástí sady je Mandalorianova spídrová motorka se sedadlem pro LEGO minifigurku a speciální sedačkou pro dítě. Stavebnice obsahuje také sestavitelný model chýše pouštních lidí a vystřelovací balistu – novinku pro leden 2021.

\n

Akční hraní\nTato vynikající dětská stavebnice zaujme LEGO minifigurkami Mandaloriana a tuskenského válečníka, LEGO figurkou dítěte (kterému se důvěrně přezdívá Baby Yoda), ale také parádními zbraněmi, které inspirují k dlouhým hodinám zábavného hraní. Skvělý tip na dárek pro malé fanoušky seriálu Star Wars: The Mandalorian. Obsahuje srozumitelné pokyny, takže si kvalitní stavitelský zážitek mohou vychutnat i začátečníci.

\n

Galaxie plná pokladů\nSpolečnost LEGO Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z vesmíru Star Wars. LEGO Star Wars je nyní její vůbec nejúspěšnější řadou, která nabízí bezpočet stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016913989
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..