Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO DOTS 41921 DOTS doplňky – 3. série

LEGO DOTS 41921 DOTS doplňky – 3. série

97  Kč 100 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Děti a fanoušci umění a ručních prací si zamilují tajemnou sadu DOTS doplňky – 3. série (41921)! Dílky lze kombinovat také s ostatními stavebnicemi řady LEGO® DOTS. Kromě toho dětem umožňují rozšířit jejich designy a měnit je tak, aby jim ladily s oblečením, náladou a výzdobou pokoje.

\n

Extra porce kreativity v sáčku\nSáček obsahuje 107 barevných dílků, včetně těch s 3D efektem s motivy hvězdiček a diamantů, a k tomu navíc 10 speciálních supertajných dílků, které zaujmou deseti z šestnácti možných designů. Děti si tak mohou vyzdobit vlastní náramky nebo předměty v pokoji podle svého vkusu a rozvinout tvůrčí schopnosti.

\n

Ruční práce budou ještě zábavnější\nMalý sáček dětem nabízí možnost hrát si s LEGO DOTS stavebnicemi ještě odvážnějšími způsoby, kombinovat je se sadami jejich kamarádů a chlubit se jedinečnými designy. Vhodné jako zábavný dárek pro kreativní děti nebo překvapivý přírůstek do sbírky DOTS stavebnic.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016914597
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..