Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pátek 10.05
PPL Pátek 10.05
Osobní odběr Pondělí 13.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bouřlivá léta

Bouřlivá léta
8 %

274  Kč 298 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Bouřlivá léta jsou časem dospívání, kdy kráčíš po cestě do dospělosti. Podle některých starých domorodých tradic jsou Bouřlivá léta životním obdobím, kdy je potřeba naslouchat silným pocitům, snům, touhám a cílům – pobuřovat a dokonce být neukáznění. Jsou to vzrušující léta, plná možností a tvořivé energie a jsou to zároveň i bolestivá léta, plná zmatků a sebepoznávání. Tato kniha ti může být na tvé cestě užitečným pomocníkem. Spirituální učení a moudrosti, které autorka shromáždila z nejrůznějších kultur po celém světě, nabízejí mladým lidem pomoc na cestě Bouřlivým obdobím dospívání, aniž by utrpěla jejich duše, tvořivost či smysl pro humor. Kniha čerpá z rozmanitých tradic a nabízí různé techniky, jak správně využít silnou energii, která se v období dospívání uvolňuje. Pokud se člověk citlivě propojí se svou bouřlivostí, objeví v sobě jistotu, kterou potřebuje k naplnění vlastních snů.
Autor:
Nakladatel: Lumír Kolíbal
ISBN: 978-80-7436-018-3
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 264
Zařazení: populárně-naučné publikace životní moudrost rozvoj osobnosti dospívající mládež duchovní cesta rituály a obřady duchovní tradice přírodní národy kulturní tradice dětská spiritualita
Mohlo by se vám také líbit..