Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poválečná obnova a budování míru

Poválečná obnova a budování míru
23 %

154  Kč 200 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace Šárky Waisové Poválečná obnova a budování míru - role a strategie mezinárodních nevládních organizací je cennou exkurzí do problematiky působení a možností mezinárodních nevládních organizací při rekonstrukci postkonfliktních států. Autorka detailně popisuje stav v poválečných zemích a možnosti znovuobjevení fungujících struktur. V případových studiích Angoly, Afghanistánu a Bosny a Hercegoviny aplikuje neznačné toeretické přístupy, jež dává do kontextu se socioekonomickými podmínkami a vývojem daných států. V publikaci nechybí vyjmenování, zařazení a popis zásadních mezinárodních nevládních organizací a srovnání možností jejich působení v jednotlivých zemích, včetně náhledu na jejich míru nezávislosti.
Autor:
Nakladatel: Mezinárodní politologický ústav Masarykovy univerzity
ISBN: 978-80-210-4699-3
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 184
Zařazení: 20.-21. stol. monografie Angola Afghánistán případové studie mírový proces mezinárodní pomoc Bosna a Hercegovina poválečná obnova nevládní instituce a organizace politická stabilita
Mohlo by se vám také líbit..