Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Objevovaná Olomouc

Objevovaná Olomouc
6 %

234  Kč 250 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kamenné fragmenty se dokážou skrývat a tiše si chrání dávná tajemství řemeslníků - jejich pracovní postupy v neopakovatelném rukopisu při prokládání kamenných kvádříků, a také tajemství stavitelů - jejich pojetí budovy jako součásti celku. To všechno dokáže Vladimír Gračka vzácně vnímat a ze zdánlivě nesourodých fragmentů stavebního materiálu a vlastních myšlenek vygenerovat dávnou a pohnutou historii olomoucké lokality. Minulosti se dotýká konečky prstů a v dutinách zdí vidí poklady naší historie. Druhé zcela přepracované vydání úspěšné knihy známého autora, olomouckého rodáka a patriota, tentokrát s bohatým obrazovým materiálem ilustrátora Pavla Zlínského a fotografa Karla Zámečníčka. Kniha přiblíží čtenáři dávnou i nedávnou historii tohoto města. Autor v této knize, svým vlastním způsobem s humorem a nadsázkou, zachytil čtyřicet let své práce na výzkumech, sondách a rekonstrukcích celé řady historických objektů v Olomouci.
Autor:
Nakladatel: Poznání
ISBN: 978-80-87419-24-3
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 176
Zařazení: populárně-naučné publikace architektonické památky Olomouc (Česko) stavebně-historický průzkum historické stavby
Mohlo by se vám také líbit..