Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Památky UNESCO střední Evropy

Památky UNESCO střední Evropy
25 %

745  Kč 999 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Díky nakladatelství Reader‘s Digest se na trh dostává opravdu ojedinělá publikace. Výpravná kniha Památky UNESCO střední Evropy vám představí pamětihodnosti Česka, Slovenska, Maďarska a Rakouska v jejich plném lesku, a to jak slovem, tak na více než 500 barevných fotografiích a mapách.
V knize najdete nejen historická centra Prahy, Budapešti a Vídně, ale také řadu malebných měst, jako je Český Krumlov, Telč, Salcburk či Graz. Na seznamu se vyskytují i kulturní krajiny, jako je Lednicko-valtický areál, Tokajská historická vinařská oblast; pozoruhodně zachovaná lidová architektura; hrady a zámky Spiš, Litomyšl, Schönbrunn; kláštery v Třebíči a v Pannonhalmě.
Najdete zde dřevěné kostelíky roztroušené po celém karpatském oblouku, a představíme vám i ojedinělé speciality: starokřesťanský hřbitov v Pětikostelí skrytý pod zemí, nebo slavnou železnici postavenou průsmykem Semmering. Kniha se stane nepostradatelným společníkem celé rodiny i zdrojem inspirace pro cesty po střední Evropě, kde je stále co objevovat...
Nakladatel: Readers Digest Výběr s.r.o.
ISBN: 978-80-7406-220-9
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 352
Zařazení: monografie architektonické památky přehledy přírodní památky kulturní dědictví
Mohlo by se vám také líbit..