Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tak nám zabili Ferdinanda

Tak nám zabili Ferdinanda

209  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Je neděle 28. 6. 1914. Zmatený řidič Leopold Lojka zastavuje vůz s Františkem Ferdinandem a jeho ženou. Zařazuje zpátečku a tím dává příležitost Gavrilu Principovi k útoku. Pro bezmocného Lojku se z tohoto okamžiku stává doživotní trauma. Novinář a bývalý balkánský zpravodaj Českého rozhlasu Martin Ježek odhaluje ve svých sedmi reportážích společně se serbistou Pavlem Trojanem pozadí českých stop v Bosně a Hercegovině zcela nezáměrně mířících k Sarajevskému atentátu. Úplně poprvé mají čtenáři možnost po sto letech skládat společně s autory mozaiku českých, bosenskohercegovských a rakousko-uherských příběhů, které se v určitých momentech prolínají do současné reality Bosny a Hercegoviny. Jak napovídá název závěrečné kapitoly - Procházka českým Sarajevem - kniha poslouží také jako unikátní průvodce po českých architektonických akcentech v bosenské metropoli.
Autor:
Nakladatel: Radioservis
ISBN: 978-80-87530-39-9
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144
Zařazení: reportáže historický místopis Češi Sarajevo (Bosna a Hercegovina) Bosna a Hercegovina sarajevský atentát (1914)
Mohlo by se vám také líbit..