Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

U nás v Evropě

U nás v Evropě

53  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
U nás v Evropě znamená od roku 2004 také u nás doma, v naší rodině. A "eurounijní" rodina je už značně početná. Co však její členové o sobě navzájem vědí? Prostřednictvím této reportážně laděné knížky vycházející ze stejnojmenného cyklu České televize si osvěžíte základní fakta z historie 25 evropských zemí, připomenete si některé jejich významné umělecké, vědecké či politické osobnosti, ale hlavně navštívíte konkrétní rodiny a nahlédnete do jejich všedních dnů. Dozvíte se tak od svých hostitelů leccos zajímavého o tom, jak se dělí o domácí povinnosti, jak se jim daří skloubit práci s péčí o děti, se svými koníčky a rekreací, jaké školy zvolili pro své děti, jak získali bydlení a kolik je co stojí - a nakonec si ještě sami můžete vyzkoušet inspirativní recept.
Autor:
Nakladatel: Česká televize
ISBN: 80-85005-71-9
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 198
Zařazení: populárně-naučné publikace každodenní život gastronomie televizní pořady národní identita domácnosti evropská jídla
Mohlo by se vám také líbit..