Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Buddhovi bojovníci

Buddhovi bojovníci
12 %

352  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Buddhovi bojovníci popisuje historii násilného připojení Tibetu ke komunistické Číně, ozbrojený odpor domácího obyvatelstva i úlohu velmocí v tomto bezprecedentním aktu zvůle čínských komunistů. Velká pozornost je věnována spolupráci CIA a tibetských odbojářů a partyzánů při ozbrojených konfliktech s čínskou armádou. Zároveň se jedná o velmi cené svědectví o nelidských krutostech, kterých se během obsazování Tibetu a kulturní revoluce dopouštěli čínští vojáci a politická policie na civilním obyvatelstvu, duchovních a inteligenci této himalájské země. Při psaní knihy Buddhoví boiovníci autor Dunham Mikel vycházel jak z písemných historických pramenů, tak přmých svědectví přežilých tibetských odbojářů usazených v exilu a také výpovědí bývalých amerických a indických vysokých důstojníků a politiků, kteří sehráli v době obsazování Tibetu významnou roli jako zástupci mocností, které se nepřímo na tomto dějiném procesu podílely.
Autor:
Nakladatel: PASEKA NAKLADATELSTVÍ
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 420
Zařazení: literatura faktu reportáže 1951-2000 Tibet (Čína) hnutí odporu okupační politika mezinárodní pomoc guerillová hnutí hnutí za nezávislost okupace
Mohlo by se vám také líbit..