Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Teutonští rytíři II.

Teutonští rytíři II.
24 %

120  Kč 159 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Už celých 600 let uplynulo od chvíle, kdy se na pláních u Grunwaldu (Tannenbergu) střetly v gigantické bitvě síly teutonských rytířů a polsko-litevské koalice. V jednom z největších a nejkrvavějších střetnutí středověku se lámalo kolo dějin a důsledkem porážky do té doby "nepřemožitelných křižáků" byl úpadek jednoho z nejbohatších států tehdejší Evropy. Co přivedlo teutonský stát k nevídanému bohatství i k následnému tragickému pádu, se snaží přiblížit druhý díl původní česko-německé publikace TEUTONŠTÍ RYTÍŘI. Na svých stránkách poodhaluje souvislosti válečných konfliktů i zákulisních intrik, představuje řádové velmistry a komtury stejně jako jejich spojence či protivníky, přináší informace o hradech a výzbroji teutonských rytířů, ale dává také nahlédnout do běžného života řádových členů a do jejich špitální, hospodářské a vzdělávací činnosti.
Autor:
Nakladatel: Mgr. František Kuník
ISBN: 978-80-904400-1-2
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144
Zařazení: přehledy baltské země stát a církev křížové výpravy válečnictví 14.-15. stol. křesťanství a společnost křesťanství a politika rytířské řeholní řády jeruzalémští bratři
Další knihy z edice Cestami historie