Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Právo pro ředitele škol v kostce

Právo pro ředitele škol v kostce
16 %

489  Kč 585 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Cílem publikace Právo pro ředitele škol v kostce je poskytnout ředitelům veřejných škol a školských zařízení informace, které jsou podstatné pro základní oblasti jejich činnosti, a to ve stručné a jasné formě.

Oblasti činností ředitele veřejné školy nebo školského zařízení jsou rozděleny tematicky a seřazeny od témat obecných k tématům konkrétním. Klíčovým momentem každé oblasti je praktický úhel pohledu ředitele veřejné školy nebo školského zařízení, který je možné vyjádřit dvěma otázkami: Co musím nebo můžu udělat v této oblasti ve vztahu k žákům, rodičům, zaměstnancům, zřizovateli, dodavatelům atd.? Kdy, v jakých lhůtách nebo dobách to musím nebo můžu udělat?

Práva a povinnosti ředitele veřejné školy nebo školského zařízení jsou nejčastěji uvedeny v podobě přehledných výčtů nebo tabulek. V rámci každého tématu jsou jednotlivé činnosti řazeny chronologicky s uvedením předepsaných lhůt nebo dob. Popis činností, které nejčastěji vyvolávají při práci ředitelů obtíže, je doplněn příklady nebo vzory či výpočty. Každá kapitola je uzavřena shrnujícím výčtem práv a povinností, dob a lhůt s nimi spojených, interních předpisů školy nebo školského zařízení a zdrojů informací.

Text publikace je souladu s novým občanským zákoníkem.

Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7478-397-5
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 324
Zařazení: příručky právo management školy veřejné školy
Mohlo by se vám také líbit..