Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zákon o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů

Zákon o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů
13 %

501  Kč 575 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Komentář z pera renomovaných autorů doc. Mackové (PF UK a místopředsedkyně Rady pro rozhlasové a televizní vysílání) a JUDr. Štědroně (advokát, soudní znalec, člen Komise Legislativní rady vlády ČR specializující se na právo informačních technologií) je publikací, která přibližuje široké veřejnosti nový zákon o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, označovaný někdy jako zákon o E-governmentu. Tímto zákonem jsou do našeho právního řádu zaváděny datové schránky a autorizovaná konverze listinných dokumentů do elektronické podoby a naopak. Zavedení datových schránek pro doručování by mělo přiblížit úřady k občanům využíváním elektronických nástrojů. Komunikace mezi občanem a úřadem a vzájemná komunikace mezi orgány veřejné moci by měly být rychlejší a průkazné.
Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7357-472-7
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 528
Zařazení: komentáře zákony právní předpisy ochrana osobních údajů spisová služba elektronický podpis elektronická veřejná správa elektronické informační služby
Mohlo by se vám také líbit..