Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jizerské hory, Frýdlantsko, Ještěd

Jizerské hory, Frýdlantsko, Ještěd
23 %

23  Kč 30 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Cykloturisty hojně vyhledávané Jizerské hory jsou oblíbené pro svou hustou síť síť kvalitních tras s převýšením typickým spíše pro pahorkatiny, než pro hory. Proto jsou oblíbené i mezi rodinami s dětmi a rekreačními jezdci. Milovníci náročnějších terénů si jistě nenechají ujít Singltreky pod Smrkem - speciálně vybudovanou síť lehčích i náročnějších tratí pro horská kola v okolí Nového Města pod Smrkem. I další oblasti, které mapa pokrývá nabízejí výborné cykloturistické vyžití - Frýdlantský výběžek, okolí Stráže pod Ralskem, Ještěd nebo hřeben Černé Studnice. - přehledná cyklomapa 1 : 70 000 - všechny značené cyklotrasy - rozlišení povrchů cyklotras - profily vybraných cyklovýletů - kilometráž - prodejny opravny a půjčovny kol - nebezpečná místa - síť WGS-1984 - zařízení cyklisté vítáni
Nakladatel: Kartografie Praha
ISBN: 978-80-7393-315-9
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Mapa skládaná
Vazba: Mapa skládaná
Zařazení: cykloturistické mapy cykloturistika Jizerské hory (Česko a Polsko) Frýdlant (Česko : oblast) Ještěd (Česko : hora : oblast)
Mohlo by se vám také líbit..