Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Complete Art and Science of Sausage Making

The Complete Art and Science of Sausage Making
11 %

456  Kč 510 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.
Autor:
Nakladatel: Robert Rose Inc
ISBN: 9780778805359
Rok vydání: 2016
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 272
Mohlo by se vám také líbit..