Maso v naší kuchyni
28
%
286 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka
| Autor: | Hana Kepáková |
| Nakladatel: | Ladislav Timko |
| ISBN: | 80-903413-3-0 |
| Rok vydání: | 2006 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 320 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
