Maturita 2013 Český jazyk a literatura
90 Kč 99 Kč
Nakladatel: | Didaktis spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7358-206-7 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 92 |
Zařazení: | čeština • učivo středních škol • maturitní otázky • testy • metodické příručky • informační publikace • maturitní zkoušky |
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Automatyzacja przemysłu spożywczego
-
Odroczony rozrost
-
Sterowanie procesami technologicznymi...
Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
-
Procesy technologiczne w gastronomii ...
Namysław Iwona, Górska Lidia
-
Historia kuchni
Tannahill Reay
-
Technologia gastronomiczna z towarozn...
Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
-
Pracownia gastronomiczna Praktyczna n...
Kmiołek-Gizara Anna
-
Ovlivňování reality IV. - Úprava skut...
Vadim Zeland
182 Kč
-
Zpracování ryb
Miroslav Merten
471 Kč 475Kč
-
Skladování ovoce v řízené atmosféře
Jan Goliáš
179 Kč 231Kč
-
František Egerle a české cukrovarnictví
Radim Dušek
61 Kč
-
Literatura pro 1.ročník SŠ - Pracovní...
Renata Bláhová; Ivana Dorovská
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
P. Adámková
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - pracovn...
Renata Bláhová
-
Odmaturuj! z biologie