Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hravá matematika 3 - metodická příručka

Hravá matematika 3 - metodická příručka

241  Kč 252 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Příručka obsahuje metodické pokyny pro oba díly Hravé matematiky pro 2. ročník ZŠ - přepracované vydání od vydavatelství Taktik.

\n

Každá strana této příručky zahrnuje nejen zmenšené kopie jednotlivých stránek pracovní učebnice s řešením, ale rovněž cíle výuky a pomůcky, jež je možné dále ve výuce v rámci pracovních činností využít. Nechybí ani nápady pro další práci s předepsanými úlohami, náměty pro rozmanité tvořivé činnosti v hodinách s mezipředmětovým přesahem nebo návrhy praktických her, které odpovídají probírané látce.

\n

Každá strana této příručky zahrnuje nejen zmenšené kopie jednotlivých stránek pracovní učebnice s řešením, ale rovněž cíle výuky a pomůcky, jež je možné dále ve výuce v rámci pracovních činností využít. Nechybí ani nápady pro další práci s předepsanými úlohami, náměty pro rozmanité tvořivé činnosti v hodinách s mezipředmětovým přesahem nebo návrhy praktických her, které odpovídají probírané látce.\nV souladu s RVP ZV\nRozlišení jednotlivých úloh barevnými piktogramy a rámečky i přehledná grafika Vám jistě usnadní přípravu na vyučování i samotnou práci s Vašimi žáky v hodinách matematiky.

\n
Autor:
Nakladatel: TAKTIK
ISBN: 978-80-7563-366-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 152
Mohlo by se vám také líbit..