Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
22 %

323  Kč 415 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010.

Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček. Vedle osobitě zpracovaných převzatých skladeb, v záběru předloh od 18. do 21. století, tu najdete tři původní domácí songy, ve kterých si zazpívají také jejich autoři Jan Toužimský z Arakainu a Radůza. Ta navíc skvěle otextovala většinu písniček nového alba, když další texty přidali Václav Kopta a Jan Macků. Studiová kombinace výtečných muzikantů - kapelník a klavírista Malásek si vybral například kytaristu J. Štěpánka, rytmiku M. Lehkého a P. Zbořila, perkusionistu M. Dvořáčka, dechaře F. Kopa nebo M. Čecha, je doplněna Pražským studiovým symfonickým orchestrem a pěveckým sborem.

Parádní písničky pro luxusní hlas nabízejí tradiční vánoční melodie, majestátní balady i svižné swingovky. Slova pak pečlivě navozují adventní atmosféru, tu civilní i duchovní. Lucie Bílá zpívá opravdově, protože svátky klidu, míru, rodinného sblížení i ohlédnutí za uplynulým rokem jsou pro ni velmi důležité. Tímto albem vám dává šanci být znovu s ní ve chvílích, které má ráda a chce je s vámi oslavit muzikou.

Elegantní obal s kompletem písňových textů a fotografiemi. Po mnoha létech vinylová podoba nového alba Lucie Bílé. Speciální vánoční turné k tomuto novému písňovému projektu.

Autor:
Nakladatel: Supraphon a.s.
ISBN: 099-9-256-3962-4
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..