Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Diagnostika narušené komunikační schopnosti u dospělých

Diagnostika narušené komunikační schopnosti u dospělých
15 %

409  Kč 479 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace se věnuje diagnostice nejčastějších druhů narušené komunikační schopnosti, se kterými se profesionálové, především z řad logopedů, setkávají u dospělých. V úvodních kapitolách je vymezen fenomén narušená komunikační schopnost a specifika jejího diagnostikování. Každý druh narušené komunikační schopnosti je nejprve prezentován v jeho základní charakteristice (vymezení, incidence, prevalence, etiologie, klasifikace); navazují specifika diagnostikování, popis konkrétních diagnostických metod a technik používaných u nás a v zahraničí a nakonec doporučení pro praxi s přehledem nejdůležitější související odborné literatury. Kniha je určena pro logopedy, neurology, psychiatry, otorinolaryngology, psychology a odborníky z dalších pomáhajících profesí. Prof. PhDr. Viktor Lechta, Ph.D., je přední slovenský logoped, vedoucí katedry logopedie Pedagogické fakulty Univerzity Komenského v Bratislavě. Vydal řadu odborných publikací. V Portálu vyšly jeho knihy Symptomatické poruchy řeči u dětí, Koktavost, Základy inkluzivní pedagogiky. Je hlavním autorem knihy Diagnostika narušené komunikační schopnosti a spoluautorem příručky Klinická logopedie. Prof. PaedDr. Zsolt Cséfalvay, Ph.D., je předním slovenským odborníkem na logopedii a narušenou komunikační schopnost. Je autorem řady knih a odborných studií.
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-262-0364-3
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 232
Zařazení: kolektivní monografie logopedie neuropsychologie poruchy komunikace diagnostika (lékařství) verbální komunikace poruchy hlasu foniatrie neurologie
Mohlo by se vám také líbit..