Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 27.05
PPL Pondělí 27.05
Osobní odběr Úterý 28.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Praktická andrologie dospělých

Praktická andrologie dospělých

553  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Vzhledem k tomu, že zvláště v posledních patnácti letech došlo k převratným objevům měnícím pohled na diagnostiku a léčbu andrologických onemocnění, kolektiv našich předních odborníků přináší moderní monografii, jež si klade za cíl stát se praktickou pomůckou zejména pro lékaře, kteří se ve své praxi andrologií zabývají, ale i zdrojem základních informací pro ty, kteří se chtějí o tomto mladém medicínském oboru teprve něco dozvědět.

První kapitoly jsou věnovány anatomii a fyziologii mužského genitálu, hormonálnímu prostředí muže, syndromu aging male a hormonální terapii. Následuje stěžejní kapitola zabývající se příčinami, diagnostikou a léčbou erektilní dysfunkce. Za pozornost bezpochyby stojí též kapitoly na téma sexuálních dysfunkcí po traumatech míchy a pánve a po operacích v malé pánvi. Zvláštní kapitoly jsou věnovány předčasné ejakulaci, varikokéle, morbus Peyronie a priapismu. V kapitole Traumatologie v andrologii nalezne čtenář mimo jiné i několik velmi zajímavých kazuistik. Do celistvého souboru "mužských problémů" zdánlivě nezapadá kapitola o ženské sexuální dysfunkci, jde-li však při terapii o prospěch a spokojenost celého páru, je třeba brát v úvahu i tento "ženský prvek", který mnohdy hraje významnou roli.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-2020-6
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 256
Zařazení: terapie kolektivní monografie sexuální dysfunkce diagnostika (lékařství) andrologie mužské pohlavní ústrojí
Mohlo by se vám také líbit..