Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Centrální poruchy hybnosti

Centrální poruchy hybnosti

291  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Soubor prací Ivana Rektora, Ireny Rektorové a dalších pěti autorů představuje úplné a podrobné zpracování daného tématu, shrnuté v sedmi samostatných kapitolách. První kapitola podává komplexní výklad motoriky jako součásti celkové činnosti CNS; navazuje tak na předpokládané základní znalosti z anatomie mozku, vlastní každému absolventovi lékařské fakulty.

Další kapitoly se obsáhle věnují příslušným poruchám: parkinsonskému syndromu, dyskinezím, Wilsonově nemoci, spasticitě, onemocnění prvního a druhého motoneuronu. Poslední kapitola se zabývá neurofyziologickými vyšetřovacími metodami v diagnostice extrapyramidových syndromů. Na konci každé kapitoly je uveden obsáhlý výčet literatury vztahující se k příslušné problematice. Kromě jiných předností této publikace je užitečné, že autoři věnují pozornost všem typům klinických projevů, které doprovázejí uvedená onemocnění. O zajímavých a dosud málo publikovaných údajích z této oblasti se může poučit nejen neurolog, psychiatr a lékař zabývající se rehabilitací, ale rovněž infekcionista, endokrinolog a internista všech specializací. Inspiraci pro běžnou praxi však v knize najdou také lékaři všeobecného zaměření.

Publikace bude užitečná i pro studenty po zdárné zkoušce z anatomie a fyziologie. Kniha se vyznačuje komplexním, moderním pojetím tematiky a lze ji doporučit lékařům, kteří mají nejen hlubší zájem o problematiku, ale chtějí získat i širší teoretický základ pro zkvalitnění své praxe.

Autor:
Nakladatel: --- Neznámé nakladatelství ---
ISBN: 978-80-7254-418-9
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 200
Zařazení: příručky motorické poruchy extrapyramidové dyskinetické poruchy
Mohlo by se vám také líbit..