Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mimoriadne udalosti vo verejnom zdravotníctve (slovensky)

Mimoriadne udalosti vo verejnom zdravotníctve
33 %

181  Kč 271 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Komplexná, prehľadná a zrozumiteľná publikácia zameraná na potenciálne zdroje, riziká a riešenia v prípadoch ohrozenia zdravia živelnými udalosťami, nebezpečnými priemyselnými prevádzkami, jadrovými zariadeniami, či teroristickým útokom. Poskytuje aktuálne údaje, návody, odporúčania a prehľad legislatívy súvisiacej s riešením mimoriadnych situácií, ktoré môžu ohroziť obyvateľstvo, majetok a životné prostredie v SR. Cieľovými skupinami sú praktickí lekári, ďalej epidemiológovia, mikrobiológovia, infektológovia, riadiaci pracovníci úradov verejného zdravotníctva, nemocníc, pracovníci krízových manažmentov a verejných informačných prostriedkov, odborníci v rezortoch vnútra, obrany, zdravotníctva, záchrannej služby, dopravy, pôšt a telekomunikácií, ale aj poslucháči lekárskych, farmaceutických a zdravotníckych škôl a ďalší záujemcovia. Autorský kolektív tvoria renomovaní odborníci v oblastiach medicíny, verejného zdravotníctva, mikrobiológie a ďalších vedných odborov.
Autor:
Nakladatel: PRO, s.r.o.
ISBN: 978-80-89057-29-0
Rok vydání: 2011
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 656
Zařazení: nebezpečné situace kolektivní monografie krizové situace krizový management civilní ochrana veřejné zdravotnictví
Mohlo by se vám také líbit..