Přírodní látky a jejich biologická aktivita
11
%
393 Kč 440 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 380 |
Zařazení: | monografie • potravní doplňky • nutraceutika • biologicky aktivní látky • metabolity |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Nože
Igor Skrylev
-
Encyklopedie válečných lodí
Robert Jackson
-
Japonsko-český slovník
Ivan Krouský
-
Velký anglicko-český a česko-anglický...
Josef Fronek
-
Náboje do ručních palných zbraní
Jindřich Hýkel
-
Velká kniha českých pranostik
Adéla Müllerová
-
Slovník cizích slov
Lumír Klimeš
-
Nová encyklopedie českého a moravskéh...
Vilém Kraus; Bohumil Vurm
-
Česko-anglický právnický slovník
Marta Chromá
-
Rostliny pro zdraví
Opletal, Lubomír; Volák, Jan; Krejča, Jindřich
-
Anglicko-český právnický slovník
Marta Chromá
-
Putování přírodou Stromy, květiny, ptáci
Laura Howell
-
Anglicko-český česko-anglický velký s...
Linda Perina