Přírodní látky a jejich biologická aktivita
11
%
393 Kč 440 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 380 |
Zařazení: | monografie • potravní doplňky • nutraceutika • biologicky aktivní látky • metabolity |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
Posilování - anatomický průvodce
Delavier Fréderic
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Odmaturuj! z biologie
-
Vaříme podle Herbáře č. 2
Kateřina Winterová
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Biologie rostlin
Jan Kincl
-
Nový přehled biologie
Stanislav Rosypal
-
Herbář léčivých rostlin (7)
Jiří Janča
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Rostliny pro zdraví
Opletal, Lubomír; Volák, Jan; Krejča, Jindřich
-
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Norman W. Walker
-
Klinická parazitologie psa a kočky
Vlasta Svobodová
-
Biologie člověka 1
Eduard Kočárek