Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mixit - Mixitky BEZ LEPKU - Brownie 50 g

Mixit - Mixitky BEZ LEPKU - Brownie 50 g

55  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
 Je tu Mixitka nabušená proteiny a chutí čokoládového dortu "Brownie". Bezlepkovou recepturu s minimem cukru jsme vyvíjeli pro všechny, kteří hledají pořádnou porci bílkovin - 14 g proteinů najdete v každé tyčince. Proteinová složka obsahuje kvalitní syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM a micelární kasein, který proteiny do těla uvolňuje pomaleji a zasytí na delší dobu. Výraznou kakaovou chuť zdobí kakaové boby, kakao, kokosový cukr a arašídové máslo. Každá Mixitka vám navíc dodá vysokou porci vlákniny ze dvou zdrojů pro zdravé zažívání. Skvělé na svačinu, po sportu a do každého pracovního i výletního batohu. :-) 

Složení: Rozpustná kukuřičná vláknina, micelární kasein 18 %, CFM syrovátkový proteinový koncentrát 12,3 %, arašídové máslo, rozpustná čekanková vláknina (inulin), kokosový cukr, kakaový prášek, kakaové boby, přepuštěné máslo, glycerol, himálajská sůl.
Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů a sóji.

Energetická hodnota 1368.0 kJ, 327 kcal
Tuky 14 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g
Sacharidy 35 g
- z toho cukry 9,3 g
Vláknina 26 g
Bílkoviny 28 g 
Sůl 0,34 g
Autor:
Nakladatel: Mixit
ISBN: 8595685202945
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..