Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mixit - Mixitky BEZ LEPKU - Slaný karamel 50 g

Mixit - Mixitky BEZ LEPKU - Slaný karamel 50 g

55  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Je tu Mixitka nabušená proteiny a chutí slaného karamelu. Bezlepkovou recepturu jsme vyvíjeli pro všechny, kteří hledají pořádnou porci bílkovin - 15 g bílkovin najdete v každé tyčince. Proteinová složka obsahuje kvalitní syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM a micelární kasein, který proteiny do těla uvolňuje pomaleji a zasytí na delší dobu. Chuť slaného karamelu božsky doplňují nasekaná jádra mandlí, arašídové máslo a kokosový cukr. Každá Mixitka vám navíc dodá vysokou porci vlákniny ze dvou zdrojů pro zdravé zažívání. Skvělé na svačinu, po sportu a do každého pracovního i výletního batohu. :-) 

Složení:  rozpustná kukuřičná vláknina, micelární kasein 18,7 %, karamelový prášek (odstředěné mléko, syrovátka, cukr, máslo), CFM syrovátkový proteinový koncentrát 12,1 %, jádra mandlí, rozpustná čekanková vláknina (inulin), arašídové máslo, přepuštěné máslo, kokosový cukr, glycerol, himálajská sůl
Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů a sóji.

Energetická hodnota 1390.0 kJ, 332 kcal
Tuky 13 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 5,3 g
Sacharidy 39 g
- z toho cukry 14 g
Vláknina 22 g
Bílkoviny 30 g 
Sůl 0,79 g
Autor:
Nakladatel: Mixit
ISBN: 8595685202969
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..