Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Podkova nade dveřmi

Podkova nade dveřmi

319  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Edice VVP AVU, jež je koncipována jako součást plnění výzkumného záměru MŠMT České umění v období post-socialistické transformace (1980-2005), se zaměřuje na překlady teoretických textů, které poskytují širší interdisciplinární vhled do historického, politického a socio-kulturního pozadí post-socialistické transformace v našem regionu. Jako první svazek edice vychází výbor z textů slovinského filosofa, teoretika populární kultury a publicisty Slavoje Žižka. Výbor zahrnuje nejvýraznější krátké texty publikované v letech 1993–2007, věnované širší škále témat z nedávných dějin i ze současnosti, např. stalinismu jako totalitárnímu vyústění osvícenské tradice, rozpadu socialistického bloku, nástupu nové „postideologické“ éry hegemonie globálního kapitalismu a liberální demokracie, či osudu moderního emancipačního projektu.
Autor:
Nakladatel: Akademie výtvarných umění
ISBN: 978-80-87108-10-9
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 220
Zařazení: 20.-21. stol. články eseje výbory filozofie politiky politologie liberalismus globalizace světová politika společenská transformace totalitarismus
Mohlo by se vám také líbit..