Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mixit - Müsli zdravě II: Detox 430 g

Mixit - Müsli zdravě II: Detox 430 g
6 %

159  Kč 169 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Müsli zdravě II. Detox jsme převlékli z EKO krabice do nového kabátku. Jaké hlavní změny jsme připravili?Praktická velikost tubusu - Už si nelamte hlavu, kam velký tubus umístíte. Nové balení v 3/4 tubusu si najde své místo v každému regálu.Nižší cena - Díky menší velikosti je jak velkoobchodní, tak i maloobchodní cena mnohem dostupnější.Vyšší marže - Velkoobchodní slevu jsme navýšili z 30% na 35% z doporučené MOC.Nová grafika - Slušivý nový koncept grafiky je mnohem poutavější a koncového zákazníka zaujme.Transparentní obal - Zákazník pozná na první pohled, o jaký produkt se jedná a nemusí složitě pročítat původní černobílou etiketu.Vlastnosti produktu - Veškeré benefity (bez lepku, bez přídavku cukru...) jsou označeny hned u názvu pomocí piktogramů a zároveň na spodním proužku samotného tubusu.Zelený tubus ze série Müsli zdravě napoví, že zde hraje prim zelený čaj matcha. Detoxikační mix tvoří výživné pseudoobiloviny amarant a pohanka, křupání zaručí rýžové a ovesné vločky, náramnou chuť dodá šťavnatý červený rybíz, meruňky a žlutý meloun. Úžasnými zdroji zdravých tuků jsou chia semínka a dýňová jádra.

Složení: ovesné lupínky, rýžové křupinky, ovesné vločky, pohankové lupínky, sušená meruňka 10 % (meruňka 97 %, rýžová mouka 3 %), sušený meloun žlutý (cantaloupe) 5 % (cantaloupe 98,8 %, kyselina citrónová, cantaloupe příchuť), semena chia 5 % (salvia hispanica), pufované amarantové perličky, goji, dýňová semena 2 %, lyofilizovaný červený rybíz 1 %, zelený drcený čaj 0,6 % (Matcha tea)
Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů, arašídů, sóji a sezamu.

Energetická hodnota 1533.0 kJ, 366 kcal
Tuky 6,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 64 g
- z toho cukry 8 g
Vláknina 8,7 g
Bílkoviny 12 g 
Sůl 0,04 gPowered by Froala Editor
Autor:
Nakladatel: Mixit
ISBN: 8595685202761
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..