Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mixit - Müsli zdravě I: Zažívání a metabolismus 270 g

Mixit - Müsli zdravě I: Zažívání a metabolismus 270 g
6 %

150  Kč 159 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Müsli zdravě I. Zažívání a metabolismus jsme převlékli z EKO krabice do nového kabátku. Jaké hlavní změny jsme připravili?Praktická velikost tubusu - Už si nelamte hlavu, kam velký tubus umístíte. Nové balení v 3/4 tubusu si najde své místo v každému regálu.Nižší cena - Díky menší velikosti je jak velkoobchodní, tak i maloobchodní cena mnohem dostupnější.Vyšší marže - Velkoobchodní slevu jsme navýšili z 30% na 35% z doporučené MOC.Nová grafika - Slušivý nový koncept grafiky je mnohem poutavější a koncového zákazníka zaujme.Transparentní obal - Zákazník pozná na první pohled, o jaký produkt se jedná a nemusí složitě pročítat původní černobílou etiketu.Vlastnosti produktu - Veškeré benefity (bez lepku, bez přídavku cukru...) jsou označeny hned u názvu pomocí piktogramů a zároveň na spodním proužku samotného tubusu.Müsli zdravě se ukrývá chutný výběr lesních plodů (rybíz, borůvky, ostružiny, maliny), které souzní s pořádně křupavým a lehkým kornflejkovým základem. To vše je doplněno o zdroj zdravých tuků v podobě konopných a slunečnicových semínek s mandlí. 

Složení: kukuřičné lupínky (kukuřice 99 %, sůl), slunečnicová semena, plátky jader mandlí 9 %, loupaná konopná semena, lyofilizované ovoce (černý rybíz 2 %, borůvky 2 %, ostružiny 1 %, maliny 1 %)
Může obsahovat stopy lepku, mléka, jiných skořápkových plodů, arašídů a sóji.

Energetická hodnota 1824.0 kJ, 436 kcal
Tuky 18 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g
Sacharidy 57 g
- z toho cukry 5,9 g
Vláknina 6 g
Bílkoviny 11 g 
Sůl 1,5 gPowered by Froala EditorPowered by Froala EditorPowered by Froala Editor
Autor:
Nakladatel: Mixit
ISBN: 8595685202785
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..