Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Lovecké střelectví / The Art of Hunt Shooting

Lovecké střelectví / The Art of Hunt Shooting
10 %

971  Kč 1 075 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Nová odborná česko-anglická monografie vydaná jako limitovaná edice ve spolupráci našeho vydavatelství a České zemědělské univerzity v Praze, fakulty lesnické a dřevařské. Publikace zpracovaná renomovaným autorským kolektivem vedeným doc. Ing. Vlastimilem Hartem, Ph.D. obsahuje všechny důležité vědomosti, které by měl každý, kdo zachází s loveckou zbraní, mít.

\n

V publikaci autoři postupují od obecného popisu problematiky loveckých palných zbraní a střeliva, zásad jejich použití a balistických zákonitostí střelby k popisu jejich účinků na živý cíl (zvěř), postavený jak na teoretických základech, tak na praktických zkušenostech. ?Odborné texty jsou zpracovány tak, aby byly čtivé a pochopitelné pro laiky či začátečníky a zároveň, aby přinesly nové a nově zpracované informace odborníkům. Kniha je členěna mimo úvodu, závěru a seznamu použité a související literatury do sedmi kapitol: Historická osa, Lovecké palné zbraně, Lovecké střelivo, Balistika, Lovecká střelba, Lovecká optika, Základy první pomoci.

\n
Autor:
Nakladatel: Vydavatelství Druckvo
ISBN: 978-80-213-3135-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..