Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Filosofické základy psychologie morálky

Filosofické základy psychologie morálky
11 %

156  Kč 175 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha přináší přehled vybraných filosofických teorií, z nichž lze formulovat pojem morálky tak, aby se mohl stát podkladem pro empirický psychologický výzkum.
Autor s ohledem na koncepční filosoficko-psychologické průniky a na základě aktuálních výzkumných prací interpretuje pojem morality s ohledem na tři klíčové oblasti: morálního smyslu, morální mysli a morálního jednání. Kniha je jak uceleným a původním přehledem teorií morálky, tak ze současného empirického výzkumu poučeným úvodem do morální psychologie.
Na rozdíl od publikací podobného typu se vyrovnává s problematičností rozmanitých psychologických konceptů morálky a konfrontuje je s filosofickým a terminologickým zázemím, z něhož jsou původně formulovány.

Kniha je určena jak pro ty, kteří chtějí nahlédnout pod povrch hojně užívaných pojmů, jako je morálka, dobro, empatie, stud, vina, morální usuzování a morální integrita, tak pro studenty a širší odbornou veřejnost zabývající se studiem morálky z hlediska jejích empirických a psychologických konsekvencí.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Bor
ISBN: 9788087607435
Jazyk : Čeština
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..