Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Emocionálna tónová škála (slovensky)

Emocionálna tónová škála
36 %

97  Kč 151 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Ako často ste počuli niekoho povedať: „Ja ho nechápem?“ Nerozumné, nepredvídateľné činy sa občas zdajú byť medzi našimi blízkymi niečím úplne bežným. V skutočnosti tu nikdy neexistovala funkčná metóda, ako spoľahlivo predvídať ľudské správanie – až teraz. L. Ron Hubbard vyvinul práve takú metódu, ktorá je použiteľná na všetkých ľudí bez výnimky. S týmito údajmi je možné presne predpovedať prípadné správanie manželky, manžela, obchodného partnera, zamestnanca alebo priateľa, skôr ako s nimi nadviažete nejaký kontakt. Riziku zahrnutému v medziľudskom vzájomnom pôsobení sa môžeme vyhnúť úplne alebo ho minimalizovať, keď vieme spoľahlivo predvídať ako sa ľudia budú správať.

Porozumením a používaním informácií v tejto brožúre, budú všetky stránky ľudských vzťahov produktívejšie a uspokojiejšie. Budete vedieť, s kým sa stretávať a komu sa vyhnúť, a budete schopní pomôcť tým, ktorí sa zietajú v nepríjemných situáciách s druhými. Predstavte si, že budete vo veľmi krátkom čase vedieť, ako sa ľudia budú správať v akejkoľvek danej situácii. Takáto vec je možná a môžete byť schopní predvídať to vždy a zakaždým.

Autor:
Nakladatel: New Era Publications International Aps
Jazyk : Slovenština
Počet stran: 34
Mohlo by se vám také líbit..