Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dynamiky existencie (slovensky)

Dynamiky existencie
24 %

115  Kč 151 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Pradávna dilema – čo je dobré a čo zlé? V tejto brožúre odhalíte princípy, ktoré vám poskytnú riešenie na pradávnu morálnu dilemu – čo je dobré a čo zlé – a prinášajú novú úroveň rozumného myslenia a konania. S ich pomocou ste teraz schopný usporiadať prvky života a zakaždým si vybrať správne riešenie a získať nový pohľad na smery, ktorými sa môžete v živote uberať. Pán Hubbard rozvinul tieto princípy v ďalších stovkách diel a prednášok. Tu nájdete jednoduchý a efektívny základ, ktorý vám poskytne praktický postoj k úspešnému životu používaný miliónmi ľudí. Vedieť vždy správne riešenie…

Princípy v tejto brožúre vám odkryjú riešenie na pradávnu morálnu dilemu – čo je dobré a čo zlé – a prinášajú novú úroveň rozumného myslenia a konania. S ich pomocou je teraz človek schopný usporiadať rôzne prvky v živote, zakaždým si vybrať správne riešenie tam, kde má viac možností, a získať nový pohľad na smery, ktorými sa môže v živote uberať.

Autor:
Nakladatel: New Era Publications International Aps
Jazyk : SLK
Počet stran: 40
Mohlo by se vám také líbit..