Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

---aděje na s---

---aděje na s---
10 %

154  Kč 170 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Příběh z řady Filozofie pro děti je určen adolescentní mládeži Hlavní hrdinové Adam a Eva prožívají vztah první lásky. Žijí v prostředí, kde se katolická víra setkává s ateismem. To v nich vyvolává nespočet otázek: Je opakem lásky nenávist? Nebo lhostejnost? Existuje víra bez pochybností? Může někdo, kdo je veden dobrými důvody, v důsledku jednat špatně? Co dělá křesťana křesťanem, ne-li to, že chodí do kostela? Co je to pravda? V čem spočívá lidská svoboda? Co je zdrojem důstojnosti člověka? Jde víra v Boha dohromady s rozumným úsudkem? Příběh --aděje na s--- doprovází metodická příručka Adam a Eva: příběh o životě, lásce a smrti. Čtenáři v ní najdou náměty pro vedení filozofických a teologických dialogů i další cvičení rozvíjející logické a tvořivé myšlení nebo sociální a komunikativní dovednosti.
Autor:
Nakladatel: Teologická fakulta JU
ISBN: 978-80-7394-279-3
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 56
Zařazení: publikace pro mládež příběhy životní problémy Bůh a člověk náboženská víra smysl života metodické příručky hodnotová orientace náboženství a společnost filozofie náboženství ateismus teologie svět (filozofie)
Mohlo by se vám také líbit..