Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Maimonides – život a dílo

Maimonides – život a dílo
16 %

915  Kč 1 090 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Maimonides - život a dílo je první publikací, která českému čtenáři přináší ucelený pohled na život, dobu, prostředí a dílo Mošeho ben Majmona, zvaného Maimonides, jedné z největších postav středověké filozofie. Tato rozsáhlá biografie představuje Maimonida jako filozofa, lékaře a nábožensko-právní autoritu, za kterou je dodnes v židovském prostředí považován, na pozadí společenských, náboženských a politických problémů jeho doby a zároveň poskytuje vhled do židovské a islámské kultury, prostředí a myšlení během vrcholného středověku. Joel L. Kraemer, držitel profesury Johna Henryho Barrowse na Teologické fakultě (Divinity School) na Univerzitě v Chicagu, je autorem mj. knih Humanism in the Renaissance of Islam a editorem sborníku Perspectives on Maimonides: Philosophical and Historical Studies.
Autor:
Nakladatel: Bergman
ISBN: 978-80-904207-4-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: vázaná
Počet stran: 687
Zařazení: biografie lékaři myslitelé židovská teologie židovská filozofie islámské země židovská kultura judaismus a islám rabíni středověká filozofie židovské právo židovští filozofové