Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Druhý rozum pod lavicí

Druhý rozum pod lavicí
19 %

161  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jak už název prozrazuje, knížka volně navazuje na úspěšný Rozum pod lavicí, který vyšel před časem v Knižním klubu. Tentokrát se věnujeme biologii a medicíně. Kniha je opět rozdělena do tří kapitol. V první části nalezneme vysvětlení nejrůznějších přísloví a rčení. Víte například, proč se říká Mnoho psů - zajícova smrt, Mráz kopřivu nespálí, Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají…? Druhá část patří významným osobnostem. Říkají vám něco jména Avicenna, Aristoteles, Barrande nebo Cousteau? Čím se proslavil moravský kněz Mendel? Ve třetí části čeká slovníček, který objasňuje termíny jako abysál, bastard, flexe monogamie, psychóza… V knize, kterou doprovázejí vtipné obrázky Jiřího Fixla, načerpáte spoustu vědomostí a zajímavých informací, jimiž se můžete blýsknout před kamarády i před učiteli biologie nebo zazářit v anketě Nikdo není dokonalý.
Autor:
Nakladatel: EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)
ISBN: 80-242-1786-4
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 224
Zařazení: populárně-naučné publikace publikace pro mládež osobnosti lékařství oborová terminologie biologie přísloví a rčení
Mohlo by se vám také líbit..